Monday, November 14, 2011

Sweetylicious. LOL

Assalamualaikum dan Apa Khabar semua.
Baik jawab, tak jawab dosa. Hah. Kan? Haha.
Okay today I would like to talk about something SWEET. Alolo, gedik pulak.
Not about SECRET ADMIRE, BOYFRIEND, HANDSOME GUYS or others.
It's about CAKE, CHOCOLATE, CUPCAKES and MACAROONS. Haha :D























This one dia buat time my birthday. Hehe. SUKA :D

Saje je upload banyak-banyak. Maca terliur kan? Haha. Ni semua auntie saya buat! MEMANG SEDAP SANGAT-SANGAT. Beruntung dapat auntie macam ni. Haha, balik kampung ke, pergi rumah dia ke. Mesti macam "AHHH! Sedapnya. Nak makan!". Pastu ambil pinggan and garfu apa lagi bedal lah sampai bloated. Then kalau ada apa-apa order kat dia. Dia memang pandai buat semua ni and teramat lah sedap. Kadan-kadang me , cousins amd auntie join ramia-ramai buat. Fun gila! Haha. Okay sedap kan gambar kat atas? haha. Saje letak banyak-banyak buat korang lapar and teringin. Okay bye. Haha. Salam :D





2 comments:

  1. kau buat kita lapar tau tak?
    nak semua cupcake yg ada kat atas.. :D

    ReplyDelete