Tuesday, December 13, 2011

Tengku Sophia Insaf lah

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHIWABAROKATUL.
Sila jawab bagi yang Islam. Oh well saya bagi salam sebab saya ISLAM.

As for you guys who have twitter account. Okay, semua tahu gossip pasal Tengku Sophia hina Islam kan?
Well I'm gonna talk about her with my own opinion.


Okay, like the picture that been shown above. As you guys can see what TENGKU SOPHIA had tweeted on  her twitter. She's just like humiliating herself. Dalam dunia ni ada macam-macam agama and ikut kepercayaan masing-masing. Jadi I think all the tweets from TENGKU SOPHIA about Islam is just too much! This is a sensitive issues. Common girl, don't be like this. As what I can see from your tweets, It's shows that your dad is a Muslim and you talk bad about your father too. Seriously , you are one stupid dumb ass that I know. Okay firstly kau tak guna gambar betul kau. Kau cakap "Malaysiasial" like that kan. But actually kau punya Default Picture kat twitter gambar orang Malaysia? Kenapa? Muka kau macam ni ke....................



Well I bet this monkey face are way much better than yours! TENGKU SOPHIA. I have tons of Christian friends at MALAYSIA. For your information, they respect other religions. Malaysia knows how to respects. You don't talk about MALAYSIA. Eh indon berlambak kat sini , kerja kat sini orang Malasyia bagi. Indon tu semua bangsa kau kan? Salah satu contoh pasal bola. Kau boleh tengok macam mana busuk hatinya orang Indon kat Malaysia. Then ada orang indon hina bendera Malaysia and macam-macam. Kau jealous Malaysia maju dari negara kau. Malaysia negara yang lebih direspect dari negara kau ? Malaysia banyak kelebihan dari negara kau? PLEASE! Islam ni agama rasmi Malaysia . Kau kutuk2 tak kemana pun. Dah-dah kau berjaya buat orang ramai benci kau. Congrats from me :) Well if you want people to respect you, you respect other people too. BTW semua yang membaca. TENGKU SOPHIA ni guna gambar orang Malaysia bernama Yana Hudson. Okay you guys can click here http://www.facebook.com/profile.php?id=100002363163073
You guys can click here. Perempuan ni dah lah hot! Tak pasal-pasal minah indon ni tibai gambar dia. Sakainya minah indon ni. Well orang Malaysia boleh less respect dekat orang indon kalau asyik buat hal. Kau ni aku rasa nak kerat-kerat je. Okay tak baik mengutuk minah indon ni banyak-banyak. Bukan dia kesah. She's just one stupid dumb ass that have no brain. Cakap guna otak ya cik tengku sosial. Behave. Twitter ni whole wide bodoh! Dah bodoh jangan jadi bodoh lagi can? Lifeless bitch. Tak ada benda lain nak tweet macam ni lah. Tak tahu guna twitter tak payah guna. Everyone with twitter account tekan je Tengku Sophia. Report as SPAM , pupus lah dia nanti. Eh wait! i wonder if this TENGKU SOPHIA go Mekah and see what happen to her. Hehe. K jahat. I hope this TENGKU SOPHIA mati cepat. I'm gonna be happy for her. Haha K bye, Salam.

No comments:

Post a Comment